Invisalign

De (bijna) onzichtbare beugel

graag stellen we je in onze praktijk voor aan invisalign, de (bijna) onzichtbare beugel. Invisalign is een systeem van transparante aligners, kunstof bitjes, die stap voor stap je tanden in de gewenste positie brengen. Een andere manier om de gewenste lach voor onze patiënten te bereiken met vele voordelen voor jou. Elke functie is ontwikkeld om de glimlach te creëren die jij verdient! Zowel volwassenen en jongeren kunnen hiermee behandeld worden.

Nadat de orthodontist een digitale scan van je gebit hebben gemaakt, worden alle aligners voor je op maat gemaakt. Waar het normaal lastig is om met een vaste beugel of normale beugel je mond en tanden te poetsen is dit bij Invisalign niet het geval. De beugel is uitneembaar, waardoor je ook tijdens de behandeling je gebit optimaal kunt verzorgen.

De Invisalign is ook bijna onzichtbaar, hierdoor is de impact op je degelijks leven. Zo kun je de beugel gemakkelijk uit nemen tijdens het eten, drinken en in het geval van speciale gelegenheden. De Invisalign behandeling brengt week tot week resultaat, dus je hoeft niet tot aan het eind van de behandeling te wachten om resultaat te zien.

Met de Invisalign behandeling krijg je elke 8-10 weken een persoonlijk bezoek aan een ervaren Invisalign arts, waarvan er vele doorlopende, virtuele ondersteuning bieden om de voortgang van je behandeling op afstand bij te houden.

Boek vandaag nog je eerste consult en krijg je lach weer op het goede spoor!