De praktijk

Maak kennis met onze specialisten

Orthodontiepraktijk IJsselstein

Onze praktijk is gespecialiseerd in orthodontie. Ons doel is harmonie in het gebit, de kaak en het gelaat te realiseren. De wensen en verwachtingen, maar ook de klachten van u als cliënt, staan hierbij centraal.

Orthodontisten zijn tandartsen, die zich na de studie tandheelkunde gedurende 4 jaar full-time verder gespecialiseerd hebben. Echte specialisten dus, die worden bijgestaan door een team van speciaal daarvoor opgeleide orthodontie assistenten

Middels voortdurende bij- en nascholing kunnen wij u de optimale behandeling bieden. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste materialen en technieken. De nadruk ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg die doelmatig en niet onnodig kostbaar is.

Met andere woorden: Wij gaan voor duurzaamheid en kwaliteit. De aanpak is gericht op het behalen van een langdurig orthodontisch resultaat.

In de praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de orthodontist worden overgenomen door de assistenten. De assistenten zijn hiervoor intern en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de orthodontist, waarbij de orthodontist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen.